LA GENERALITAT VOL MULTAR ALS PARES

La Generalitat vol multar als pares que tinguin fills i que no vagin al instituts. Això està pensat per evitar que l’absentisme augmenti als instituts i que en un futur no augmenti el fracàs escolar.

Segons les enquestes fetes el 64% dels alumnes que falten són espanyols, el 11% marroquins i el 6% són sud-americans en els quals el 37% són casos lleus, el 13% greus i el 19% són per deixar els estudis. Per això la Universitat de Girona, que va ser la que ho va proposar, pensa que la fiscalia hauria d’obligar els pares que els seus fills vagin a classe i també que sancionin les famílies que no compleixen la normativa i que l’administració es planteji en quins casos són absentisme i quins no ho són.

Per a reduir les xifres d’absentisme el partit polític CiU, va proposar que també s’impliquin les forces de seguretat i els jutjats de menors.

També es podria utilitzar un PDA que serveix per controlar l’assistència dels alumnes i que actualment el Consell Comarcal del Bages ha començat a utilitzar-lo, a més d’un lector de barres. Per això s’ha incorporat un codi de barres al carnet de transport escolar en el qual s’identifica l’usuari.

Font: http://www.sabadellpress.cat

Cristina Sánchez Codesido

imatge-4.jpg

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: