El alumnes de 3r i el Campus Ítaca

Aquest any l’IES Agustí Serra va participar el curs passat al campus Ítaca i per 2n cop participarà aquest curs 2007/2008.

El campus està destinat a alumnes de l’ESO que es fa a l’universtitat autónoma de Barcelona amb l’objectiu de animar als alumnes per continuar estudiuant després de acabar l’ESO. Alhora és un espai de convivència amb altres nois i noies d’altres IES i una forma de comunicar-se en català.

Es tracta d’un programa socioeducatiu de la Universitat Autònoma de Barcelona per a estudiants de secundària. L’objectiu d’aquest programa és animar els alumnes a continuar estudiant després d’acabar l’etapa d’ensenyament secundari obligatori. Alhora vol ser un espai de convivència entre alumnat d’entorns socials diversos i potenciar l’ús del català com a vehicle de comunicació. El programa va adreçat a nois i noies de 15 anys que han acabat 3r d’ESO.

Aquest campus es divideix en tres torns. Cada torn dura aproximadament dura dos setmanes.

El 1r dia es fa la presentació i es divideix en grup cada institut i després cada institut es divideix en parelles, noi, noia.

Segons van passant els dies es fan unes activitats que són divertides, tot i que estan relacionades amb les assignatures habituals del curs peró amb jocs, tallers, etc.

Per acabar l’últim día es fa 1 cloenda en que els pares, amics… poden asistir i on es presenten els treballs power point que a fet cada grup de nois i noies.

Cristina Sánchez Codesido 4A31

portada2.JPG

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: