Xerrada sobre les drogues a tots el IES de Sabadell

Entre el 22 de febrer i el 14 de març, per tots el IES de la ciutat es pretén passar una campanya sobre el consum de les drogues anomenada De què parlem quan parlem de drogues?

Amb xerrades, espectacles i exposicions, aquesta campanya té l’objectiu de prevenir el consum dels estupefaents entre adolescents. Però no només són per a alumnes sinó, per primer any, també per a pares i educadors, parlant sobre la importància de la comunicació amb els fills per prevenir que els adolescent caiguin en el plaer de tastar-la.

Aquestes activitats són lúdiques i informatives on s’ensenyen als joves les causes que et pot portar a consumir-les, les característiques i els efectes.

No només es faran per a joves estudiant de ESO sinó que també es faran a estudiant de la universitat amb exposicions i punts mòbils del SAJ, on s’explica als joves les característiques, efectes… de les grogues i podran trobar documents amb informació de les drogues.

Per a saber més informació per si tens algun problema amb les drogues pots trucar al telèfon 93 745 33 01 i per correu electrònic saj@sabadell.cat

O per a més informació http://www.elpep.info/ o http://www.laclara.info

Cristina Sánchez Codesido 4A31

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: