El futur de la Gran Via

Com t’imagines una nova Gran Via?

Aquesta pregunta és la que es planteja últimament a Sabadell.

La Gran Via és un espai de gairebé 6 quilòmetres, travessa gran part de la ciutat i és una peça important per a la vertebració i transformació de la ciutat del futur.

Aquesta avinguda es va construir a principis dels 70 i ja es troba obsoleta, és poc comercial i el seu aspecte podria millorar ja que no és una avinguda precisament bonica.

Tot això fa que ens plantegem la pregunta anterior i això és el que ha fet el grup polític de l’Entesa de Sabadell. Dijous passat van organitzar un debat al Casal Pere Quart per tractar aquest tema. Es pretén iniciar un procés de reflexió ciutadana sobre el potencial de la Gran Via com a Eix cívic.

Un dels principals objectius és el soterrament a l’alçada de Joaquim Blume fins a la Plaça Antoni Llonch amb l’objectiu de trencar la barrera nord-sud que produeix la Gran Via, la qual cosa possibilitarà una major permeabilitat de la trama urbana i un aprofitament del sòl urbà, avui inexistent.

Actualment aquesta avinguda té un trànsit molt elevat i es pretén reduir-lo canalitzant-lo a través de la Ronda Oest i la Ronda Nord, ja que s’ha de prioritzar la mobilitat sostenible i la recuperació d’espais lúdics de qualitat per a la ciutadania.

entesa

Font : Vilaweb

Marina Mateo 4t ESO.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: