S’ampliarà el Centre Cívic de Can Puiggener en més de mig miler de metres quadrats

Aquest centre viurà una transformació en els propers mesos gràcies a l’ampliació de les seves instal·lacions amb una nova superfície de més de mig miler de metres quadrats. Les noves dependències que es volen fer estaran ubicades al pati que actualment separa la part més moderna de la més antiga del mateix centre cívic. Un cop acabades les obres entraran en funcionament una sala polivalent, un espai jove i una sala d’exposicions. Aquesta ampliació és deguda a la forta activitat que atrau actualment el centre cívic. L’ampliació del Centre Cívic de Can Puiggener s’emmarca en el conjunt d’actuacions que preveu el Pla de Barris. Les obres tenen un pressupost de gairebé un milió d’euros.

centreeee

Font : radiosabadell

Marina Mateo 4t ESO.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: