Es manté la polèmica dels “xiringuitos” de l’Eix Macià

A l’avinguda de l’Eix Macià estan construint uns “xiringuitos” com els altres que hi ha al costat, com el bar-restaurant Chumichurri.
Això està creant molta polèmica, perquè els veïns no volen que això es construeixi, perquè diuen que faran molt de xivarri i no deixaran els veïns tranquils.

Nosaltres pensem que això està bé, perquè a l’estiu hi va molta gent i el Chumichurri és molt ple sempre. Tampoc es forma tant de xivarri perquè són bars, seria molt diferent que posessin un pub o alguna cosa similar.

També pensem que per als joves hi ha molt poca cosa, tot és a la Zona Hermètica i hi ha gent que li queda lluny. Això no serà com la Zona Hermètica però als joves ens agrada també poder anar a prendre alguna cosa en una terrassa, això tant als joves com als més grans i així l’avinguda de l’Eix Macià per les nits no estarà tan apagada i hi haurà més gent, més diversió i més llum.
Els veïns diuen que no hi haurà espai per poder passejar però aquesta avinguda és molt ampla i es pot passejar, però la gent, per on passeja més, és per la vorera d’enfront, que és del Parc Catalunya. Així podran menjar per un costat i després anar a donar una volta a la vorera d’enfront.

Això ara ja està mig construït i el més normal és que les obres segueixin, perquè també serien molts diners malgastats.

– Silvia López Sánchez 3A42

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: