Els joves sense personalitat

Tots els joves tenim un grup d’amics on entre nosaltres ens ajudem mutúament. Ara bé, ens ajudem tant que no sabem distingir la mentida de la veritat i un dels casos és quan s’inicia un rumor.

Tothom sap que un rumor mai és del tot veritat, tres quartes parts d’un rumor acostumen a ser inventades, exagerades o totes dues coses. A sobre sabem que quan s’inicia un rumor, qui l’inicia no ho fa pas amb bona intenció.

Encara sabent tot això, nosaltres, la gran majoria, fem com si no sabéssim res i defensem la nostra amiga o coneguda si és el cas. Si no coneixem a la persona a la qual se la està jutjant, ens creiem el que diuen i sense conèxer a la persona directament afectada, li posem de seguida l’etiqueta del rumor que s’estigui dient.

Aquest comportament poc raonoable ens retracta com persones sense personalitat, sense capacitat de raonar tan sols un moment.

No tothom té el seu propi criteri i això fa que la joventud siguem cruels amb els nostres companys.

Aquest casos no són favorables per a l’estat d’ànim i fa baixar en picat les notes de l’afectada, que pot ser que sigui estudiosa i amb metes a la vida i per aquesta injusticia d’acusar sense fonaments, llenci per terra tota la seva vida.

Vivim i deixem viure, tinguem personalitat i capacitat de raonar i buscar una lògica abans de parlar, assenyalar o acusar. Per alguna raó tenim cap i cervell propi per amb els anys elegir els nostres gustos, els nostres criteris.

acosoescolar1.jpg

LJL 3A42

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: