L’absència de l’optativa de mediació

Aquest any han canviat moltes coses a l’institut. Una d’elles és que l’any passat i altres anys a  les optatives s’hi trobava  mediació.

Jo vaig ser una de les afortunades d’assistir a aquesta optativa i m’empipa pensar que cap alumne més tindrà l’oportunitat d’aprendre el que vam aprendre els que vam fer aquesta optativa.

Quan hi era l’optativa de mediació la professora que ens ensenyava aquesta matèria era la Marga.

M’agradava molt com feia ficar-nos en la pell dels altres i feia imaginar-nos els diferents casos que podien ser per solucionar-ho tot.

Ens transmetia confiança i tots els que han donat classe amb ella saben el que estic intentant explicar. I per això veig injust que no hi hagi aquesta optativa, fa molta falta a l’institut perquè és el lloc on estem gairebé tot el día i la convivència no es fàcil per a ningú i aquesta classe era una gran ajuda per afrontar els problemes i pensar amb  lògica sense deixar que et menjin el cap els demés, de que tot el que escoltem no es veritat.

És una ajuda  que fins i tot ens servirà per a quan siguem grans, per que no tothom té la facilitat que altres de parlar, i es clar moltes vegades no tenim raó i ens costa molt admitir-lo.

Doncs això, es una opinió entre altres, però a diferència aquesta opinió es per un motiu, que sembla simpre però és molt important.encaixades.jpg

Lorena Jurado 3A42

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: