Crepuscle

Crepuscle, la pel·lícula que ha captivat a tothom. Crepuscle és una novel·la que es pot classificar de dues maneres, pot ser una novel·la de drama perquè els protagonistes tenen una relació difícil i de fantasia perquè el protagonista i la seva família són vampirs i hi ha uns altres que són homes llop.

Isabella Swan, la protagonista, és una noia de 17 anys que sempre ha sigut diferent als demés. Bella, se’n va a viure a Forks a casa del seu pare. Allà coneix a molta gent, però una persona crida la seva atenció sobre les demés, Edward Cullen.

Edward Cullen, el protagonista, capta ràpidament l’ atenció de Bella. Aviat es veurà cada vegada més intrigada per l’estrany noi. Però algun secret oculta la família Cullen: viuen apartats dels demés, són físicament perfectes, tenen una força sobrenatural…

Entestada a conèixer el seu secret, Bella s’enamora d’ Edward i acaba endevinant el que mai es podria imaginar. Bella descobreix que Edward i la seva família són vampirs.

Però Bella no pot lluitar contra els seus sentiments: està profundament enamorada d’ Edward. Així és com la seva vida deixa de ser la d’ una comú adolescent per omplir-se d’ interminables aventures i estranys successos que no deixaran de posar-la en perill la seva vida.

Crepuscle és la primera part de una sèrie de quatre llibres, Luna nueva, eclipse i Amanecer.

– Silvia López Sánhez 3A42.

crepuscle

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: