L’escola del parc Taulí

escola1p1.jpg
L’escola del Taulí està ubicada a l’hospital de Sabadell des de 1997-1998.

L’any passat l’escola del parc Taulí va atendre a 351 nens que estaven hospitalitzats a causa d’una malaltia de llarga duració. L’objectiu d’aquest servei és fonamentar el desenvolupament integral dels nens per facilitar el retorn a l’escola, reuneix els nens des de P3 fins a 4t de l’ESO.

Les dues  professores d’aquest peculiar col·legi fan classes a l’aula als nens que la seva malaltia  els permet aixecar-se del llit, i van a les habitacions a qui la seva malaltia no els permet moure’s. Les classes són de les 10 hores fins a les 13 hores i de les 15 hores fins a les 17 hores. Des que els nens han sigut ingressats, els pares són informats que els seus fills continuen amb normalitat el seus estudis. Les professores del Taulí mantenen contacte directe amb els mestres dels nens perquè els indiquin el que li haurien d’explicar i fins i tot per lliurar als nens deures que fan a classe els altres companys de l’escola del nen. D’aquesta manera els nens no suspenen el curs.

Les assistències a les classes els permet per unes hores relacionar-se amb els nens de la seva mateixa edat i amb la seva mateixa situació.

FONT: Diari de Sabadell, 14 de gener de 2009

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: