Alguns alumnes d’ESO assistiran a les Jornades de dinamitzadors esportius a Tarragona

Aquest estiu igual que l’any passat alguns alumnes de 3r d’ESO que estiguin interessats, que siguin esportistes i sobretot que els agradi fer esport, tindran la possibilitat d’anar una setmana a Tarragona a un centre on estaran amb altres nois i noies de la mateixa edat d’unes altres escoles de tot Catalunya per conviure junts durant aquests dies i on estaran tot el dia fent esports i aprenent coses sobre esports preparant-se per ser dinamitzadors.

No a totes hores estaran fent esport físic, sinó que també tindran classes orals on s’explicaran algunes normes sobre jocs esportius, etc.

Aquesta activitat durarà 5 dies d’una setmana de l’estiu i caldrà quedar-se a dormir i el dinar i tot el necessari és gratuït, així com el transport.

Amb aquestes classes que et donen et preparen per poder ser monitor d’extraescolars i en fer els 16 anys t’enviaran el títol per ja poder treballar de monitor d’algun extraescolar esportiu.

També els alumnes d’aquest centre que hagin anat a aquest lloc hauran d’ajudar i portar algunes activitats esportives que es facin aquí a l’IES Agustí Serra, com per exemple la lliga de futbol que es fa a l’hora del pati, el ping pong, etc.

També algunes vegades a l’any agrupen tots els que hi van anar per fer alguna sortida a fer algun esport i a passar el dia.

esport.jpg

I.S.B 3A41

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: