Baralla a Can Puiggener

E_vorera CF Can PuiggenerEl passat dimecres dia 11 de novembre va haver-hi una baralla al barri de Can Puiggener per una disputa de trànsit al carrer de Gibraltar. L’agredit va rebre una brutal pallissa per part de sis persones. El ferit ara està ingressat a l’hospital amb ferides greus (el nas i una costella trencades). Els familiars han denunciat l’atac i asseguren que moltes altres persones d’aquest barri viuen amb por, per amenaces d’altra gent. Els Mossos d’esquadra s’encarreguen de les investigacions.

FONT: Diari de Sabadell, 13 de novembre de 2009

..MCL.. 3a42

1 comentari

 1. No ha estat el primer, si serà últim cas aquest barri, és necessari, fer un pla integral de reeducació, d’una sèrie de famílies.
  el problema principal de la zona està la qüestió educativa + la marginal i que s’ha agreuja amb afectació prevista per el pla ARE, de la Llei de Barris. Hi ha desconfiança… per part d’alguns sectors ètnics i veïns i veïnes a títol individual…que implica una intervenció i que no hi ha encara els instruments quirúrgics necessaris per fer en profunditat aquesta intervenció. i que no hi ha plantejament clars per les situacions, (tot no passa per la repressió i detencions policials)… SÓN NECESSARIES MÉS APLICACIONS… què passa amb les ocupacions progressives de vivendes que se estan produint últimament? gràcies que els veïns de les zones afectades, estem fen de policies per evitar que no vinguin intermediaris de màfies… hi ha algú més que controli tot això? encara que si es necessari que s’apliqui la llei adequadament. més vigilància no uniformada és el que manca aquest barri, i no passar els cotxes policials de la mateixa manera que passa l’autobús… (però en menys parades)
  aquests fets que és produeixen esporàdicament parlant, és seguiran produint…? DESPRES DE LA APLICACIO DE LA LLEI DE BARRIS? O es qué és fa necessari que si precisament avans? És que hi ha una ma negra darrera? que per interessos politics o econòmics, estan interessats que aquest sector del barri segueixi sen un ghetto. abans de aquest cas ( i valga la redundància de la repetició) ni han hagut d’altres. i de pitjors. fem memòria de la actuació dels mossos, contra delinqüència organitzada que és va produir uns mesos enrere. tan els cossos de seguretat, (tots), l’Ajuntament, el sistema educatiu, serveis socials del barri, les dues Ass. Veïnals. i d’altres veïns interessats que el barri millori… — Ès un barri integrador, però, qui diu, que l’ambient per diverses circumstàncies i que tothom calla, amagant el cap sota el ala i que hi ha por, fan que no exploti la caldera. però a aquest barri des de fa molts anys hi ha racisme camuflat, HOLA Y ADIOS. ningú és coneix en profunditat tothom te por de denunciar per possibles represalies.

  LA SOLUCIÓ: “Si no es prenem mides conjuntes”, la policia tindrà molta feina. (menys mal que les comissaries estan a prop, però… quan la CNP funcionava abans que la dels MOSSOS , passaven també moltes coses….. ¿PREVENIR, NO ES MEJOR QUE CURAR?. Cuando el cancer esta avanzado es dificil su curación.
  la solucion la deben tomar los Organismos competentes en cada area, ya que a nosotros, solo nos dejan pagar impuestos, Y TENER UN TAPON A MANO EN OCASIONES PARA UTILIZARLO PARA TAPARNOS EL ANO… ¿Cuántas veces en un pasado no muy reciente se ha llamado a los Cuerpos de Seguridad y unos por los otros debido a las diferentes competencias, cuando han aparecido ya ha estado el problema resuelto, PERO SIN RESOLVER, ¿TRABALENGUAS? !PUES SI!

  Saludos a quien me lea.
  Cometa rojo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: