Reportatge: els dos professors més veterans

Hem estat fent moltes notícies sobre les activitats del centre i més coses; i avui ens hem fet una pregunta: de tots els professors del centre, qui és qui porta més temps?

Hem anat a informar-nos i ens han dit que un dels professors més veterans és en José Antonio Martínez, del Departament d’Electricitat.

José Antonio Martínez té 56 anys i porta al centre des de l’any 1986 i li hem preguntat per què segueix en aquest institut després de tants anys i ens ha respost que segueix aquí perquè principalment, l’ IES Agustí Serra i Fontanet era un centre de formació professional i aquesta és la seva especialitat. A més es troba a gust en el centre. Ell vivia a Barcelona però ara viu per la zona, perquè li agrada molt. Unes de les coses que han canviat que ell remarcaria seria que abans, com que només era un centre de formació professional, començaven els estudiants als 14 anys; ara a l’ ESO els alumnes comencen als 12 anys. Creu que s’ haurien de valorar més els cicles formatius. Li hem demanat que si ens podia comentar alguna anècdota que li hagi passat i ens ha respost: “una vegada una nena d’ ESO de 12 anys em va dir: el meu avi et dóna records!”. Ell va voler confirmar el que va sentir i va dir: “El teu avi? I de què em coneix el teu avi?”  “És que tu li vas donar classes…”.

També hem anat a preguntar per la professora més veterana i ens han dit que és la Mari Carmen Pascual, del Departament de Ciències Socials.

Mari Carmen Pascual arribà al centre el 1985-1986. Diu que li agrada seguir en aquest centre perquè viu aquí i s’hi troba molt a gust i pel que fa al seu treball, fa el que més li agrada, que és la història de l’art.

Foto: José Antonio Martínez

R.O.S 3a41

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: