Xerrada sobre sexe a 3r d’ESO

Els dies 13 i 20 de novembre van venir a l’IES Agusti Serra a fer una xerrada sobre el sexe, als quatre grups de tercer, en dos dies. La xerrada va consistir en dues fases, primer et posaven un vídeo i després fèiem uns tallers dividits en quatre grups. El vídeo durava uns deu minuts i consistia en com fer sorgir el sexe amb la parella, però sempre amb preservatiu. Després vam fer els quatre tallers, que van durar com hora i mitja.

En el primer taller ens donaven una targeta a cadascú que duia una pregunta i una lletra darrera. La pregunta que tenia cadascú l’havíem de fer a quatre persones del grup i després havíem de mirar al darrere de la targeta i cadasc ú tenia una lletra diferent, i representava que les quatre persones a qui els havies fet les preguntes hi havies mantingut relacions sexuals, i un del grup tenia la lletra ‘’I’’ que significava que estava infectat de la sida, i les quatre per sones amb les quals havies mantingut relacions estarien infectades a no ser que tinguessin les lletres ‘’P’’ (preservatiu) o ‘’SR’’ (sense risc).

Al segon taller el noi explicava tres històries amoroses i al final de cada història havíem de triar una virtut que ha de tenir una relació. Al final del taller, ens ensenyava una fotografia on sortien les tres virtuts principals d’una relació, i havíem de comparar les que havíem triat amb les de la fotografia.

Al tercer taller ens donaven un full amb unes preguntes on s’havia de triar sí o no, i al final miràvem el que havíem posat cadascú i ho comentàvem. I l’últim taller ens parlava de tots els tipus de preservatius i dels altres tipus d’anticonceptius que hi ha, i com s’utilitzaven, i al final ens donaven un preservatiu a cadascú. I així va anar la xerrada del sexe 09 a 3r d’ESO.

..MCL

.. 3a42

(collage de fotos d’Anais Mancera. Cliqueu per ampliar)


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: