Treball de l’hort a l’aula oberta

A l’institut hi ha una aula oberta que està feta per a gent amb ganes de treballar però que els costa treure’s el curs. En aquesta aula oberta s’ha fet un hort. L’objectiu d’aquest hort és que aquests alumnes treballin entre altres coses ciències i matemàtiques.

El professor Luis Gimeno és qui s’encarrega d’aquest hort que està fet perquè als alumnes els agradi ser allí treballant amb matèries com les mates i les ciències que estan lligades amb les hortalisses.

A ciències es treballa la composició del sòl, factors ambientals, tipus de plantes i un treball d’investigació que consisteix en 3 horts que estan situats en diferents ambients, un és l’hivernacle, a l’ombra, a la llum. Fitxes sintètiques de les plantes. A matemàtiques es treballarà les 4 operacions (+, -, x, /), que estan relacionades amb la compra i venda, taules gràfiques i diagrames de barres.

Els horts estan situats a diferents parts de l’institut. Un és l’hivernacle entre el pati de sorra i el pàrquing, el segon hort és al costat de l’hivernacle al mateix lloc, el tercer està situat on hi ha la pista de futbol i el gimnàs.

Hem fet una entrevista a un alumne que treballa a l’hort i que ens explica el que s’hi fa. Properament també publicarem un àlbum de fotos de l’hort.

Ricardo 3A42

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: