Es fan els treballs de síntesi d’ESO

La setmana abans de les vacances de Setmana Santa es va fer el treball de síntesi pels alumnes de 1r, 2n i 3r d’ ESO. Cada curs va fer un tema diferent:

-1r va fer “Antics egipcis”: a partir d’uns murals que van crear, van fer una exposició oral. El seu índex del treball de síntesi va ser: presentació del treball; Egipte, un regal del Nil; Nut i Thot; escriptura i numeració egípcia; les piràmides; una antiga història d’amor a Egipte; els déus egipcis; la música a l’antic Egipte i ancient monument in Cairo.

-2n va fer “¡Entre iguals!”, tractava de fer uns tallers, Planeta Imaginari, que van servir per plantejar la vida dels sudamericans, com vivien, la seva gastronomia, etc. Fins i tot van fer una videoconferència amb nens de Sudamèrica. L’Àfrica negra, on van aprendre les dances africanes, costums, menjars típics, etc. El Magreb, van estudiar l’alfabet Àrab, menjars, costums etc. La cultura gitana, van fer el tema de “qui som els rroma?”, els van ensenyar a fer palmes i van fer un tastet d’aliments.

-3r va fer el tema de ” Millorem Sabadell “. Van fer diverses activitats, anaren al matí a visitar: l’Ajuntament de Sabadell, la Caixa d’Estalvis de Sabadell, el SAJ (Servei d’Atenció Jove) i l’antic hotel Suís. A la tarda van visitar les pistes d’atletisme ” Josep Molins ” que antigament s’anomenaven ” pistes d’atletisme de San Oleguer” per mostrar-los les instal·lacions que hi havia i com les havien millorat amb els anys.

-4t no va fer el treball de síntesi; va fer “el tast d’oficis” que tractava de mirar el que es fa en els diferents mòduls que ofereix l’institut.

A la foto mostrem un vitrall modernista que van fer els alumnes de 3r.

Jacqueline Serna, 3A42

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: