Activitat Ecolúdica a l’Agustí Serra per a 2n d’ESO

L’entitat Ecolúdic va visitar el dia 20 d’abril l’IES Agustí Serra i Fontanet. Els alumnes de 2n van participar en aquestes activitats que es van fer al pati. La visita va ser subvencionada per l’Ajuntament de Sabadell.

Ecolúdic és una entitat que té com a objectiu introduir canvis significatius de la societat cap al medi ambient i també s’ocupa de conscienciar a tota la societat sobre els problemes ambientals. Vol fomentar les actituds responsables i de respecte envers el medi ambient.

A l’institut van portar com una espècie de tricicle amb una placa solar a sobre. Aquest vehicle ecològic difon la mobilitat sense contaminació local, és a dir, té una mobilitat lliure de fums.

La bateria es recarrega amb una placa solar.

La mobilitat del futur ha de ser amb vehicles elèctrics, per això Ecolúdic organitza això perquè poguem conèixer noves maneres energètiques per desplaçar-nos i també donar a conèixer noves maneres d’obtenir energia.

Els alumnes de 2n ESO van poder fer diverses activitats ecològiques. Com per exemple:  La Màgia de l’aigua, que intenta explicar-nos la importància de l’estalvi d’aigua. La Màgia dels Residus, que intenta que després de veure el seu espectacle els espectadors vulguin reciclar.

Aitor Rivera, 3a43 i Albert Marinel·lo 3a42

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: