Tres noies de l’IES Agustí serra guanyen el concurs de dibuix escolar de la Companyia d’Aigües de Sabadell

Tres noies de l’IES Agustí Serra i Fontanet han guanyat el concurs escolar de la Companyia d’Aigües de Sabadell 2010 a la Categoria B. El primer premi del grup b va ser per a:

Cristina Badorrey del grup 1a51, el 2n premi del grup b va ser per a Saray Mendoza del grup 1a51, i Noelia Calderón del grup 2a51 va ser finalista.

El passat 22 d’abril a les 18 h, la seu de la Companyia d’Aigües de Sabadell va acollir el lliurament de premis d’aquest 23è concurs de dibuix CASSA, un certamen que pretén despertar en els nens i nenes l’admiració per l’aigua. Hi  han participat més de 200 alumnes d’entre 10 i 14 anys dels centres educatius.

Els premis van consistir en una bicicleta per a la guanyadora i un iPod Nano per a la segona guanyadora. A més, la Fundació CASSA va obsequiar amb un reproductor mp3 tots els accèssits (altres premis menors) i amb un val de 300 i 150 euros a les escoles del primer i el segon premi. El premi de l’IES Agustí Serra el va recollir el director Manolo Robles. Tots els participants al concurs van rebre també un obsequi.

Aitor Rivera, 3a43

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: