Crònica del concert de Cesk Freixas

Aquest divendres passat 23 d’abril vam tenir el plaer d’escoltar-lo en concert al nostre centre. A l’IES Agustí Serra es celebraven diferents activitats per la diada de Sant Jordi i una d’elles va ser aquesta. El concert va començar a les 12 del migdia, a l’aire lliure. Es va preparar un escenari al pati de davant del centre on en Cesk i els seus companys ja estaven assajant abans d’hora. El concert va començar amb la presentació del cantautor per part de dos alumnes del centre. A continuació Cesk i els seus companys van començar el concert. Van cantar tots els temes en acústic amb l’acompanyament de guitarres. Els repertoris de cançons van ser molt variats, des de rumbes, cançons lentes a d’altres més mogudes. A meitat del concert Cesk va fer la presentació dels seus companys. En tot moment va ser molt agradable. En ocasions al final d’una cançó explicava de què tractava la següent i també feia comentaris graciosos.

Marina Mateo, 2n bat

Va ser una actuació entretinguda i animada, perquè no es va fer llarga ni avorrida, també s’ha de dir que les cançons que va tocar van ser adequades per a una escola, on hi ha nens petits i on possiblement no seria oportú cantar algunes lletres amb una forta càrrega ideològica, ja que podria desagradar a les famílies d’algun sector dels assistents, per això el concert va ser molt correcte.

Nil M.L, 2n bat

El concert a l’Institut va ser tradicional i amb tendència moderna, per així mostrar la seva música al major nombre possible de persones, tant joves com vells. En alguna de les seves cançons demostrava la seva fidelitat al país i el seu interès per la cultura.

Va ser molt entretingut i divertit, no es passava l’estona lenta, ni la gent s’avorria, al contrari tothom escoltava amb atenció les cançons. I el concert va ser molt correcte a l’hora de les cançons, Cesc Freixes va triar les més adequades per poder transmetre a l’escola el sentiment de la seva música.

David Cordero, 2n bat

La seva actuació aquí a l’institut Agustí Serra va ser agradable perquè va ser un noi molt agradable i acord amb els nostres gustos i perquè les seves cançons, tot i que a mi no m’agraden les cançons en català, eren amb ritme i agradables.

Jose Luis Montero, 2n bat

Pel que fa a les cançons i al seu estil musical, clarament es nota que no és un cantant de música comercial, més aviat transmet una música alternativa.

Quant a la lletra de les seves cançons i el seu sentit, pel que vaig poder escoltar, es caracteritza per la reivindicació de valors com la llibertat i pluralitat de la terra.

Pablo Coronado Blasco, 2n bat

El concert que va fer a l’institut va estar bé, encara que no es podia apreciar molt bé la veu, perquè la música estava massa alta. Però pel que vaig poder escoltar, va estar bé. Tot i que aquest tipus de música no m’agrada gaire, però aquest cantautor no em va desagradar del tot.

Carla Regidor Tapia, 2n bat

El concert va ser interessant. Encara que a mi aquest tipus de música no m’agrada. Però per a mi, va ser un plaer poder gaudir d’aquest concert a l’institut.

Nerea Platero Palomar, 2n bat

Aitor Rivera, 3a43

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: