Es fa la prova d’accés a cicles formatius

La setmana passada es va fer l’examen d’accés a cicles a l’IES Agustí Serra i Fontanet. L’institut va acollir a 150 persones aproximadament per fer la prova d’accés a cicles de grau mitjà i 180 persones aproximadament per fer la prova d’accés a cicles de grau superior.

Per poder fer la prova d’accés a cicles de grau mitjà cal tenir els 17 anys d’edat o complir-los durant l’any 2010 i per poder fer la prova d’accés a grau superior cal tenir complerts els 19 anys d’edat o complir-los durant l’any 2010. També la poden fer les persones que tenen 18 anys (o els compleixen durant l’any 2010) i han superat un cicle formatiu de grau mitjà de formació professional del mateix grup d’itineraris.

Per poder fer la prova d’accés a cicles de grau mitjà és imprescindible portar el document nacional d’identitat o document equivalent d’identificació, el certificat de superació de la formació per a les proves d’accés (només qui l’hagi de presentar) i el material específic i per poder fer la prova d’accés a cicles de grau superior és imprescindible portar el document nacional d’identitat o document equivalent d’identificació i el material específic.

Per més informació, es pot visitar aquesta web. Per saber les notes provisionals de les proves d’accés a grau mitjà, podeu mirar aquí.

Aitor Rivera, 3r ESO

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: