Es representa l’obra “Nassos, Nassos, Nassis” a la Mostra de Teatre

El dia 18 de maig hi va haver la representació de l’obre Nassos, Nassos, Nassis a la Sala Miguel Hernández (a la tarda també es va representar al Centre Cívic de Can Puiggener). L’obra estava protagonitzada pels alumnes de les activitats extraescolars de l’IES Agustí Serra.

Van assistir al teatre dos instituts per veure l’obra: els 3r i 4t d’ESO de l’IES Agustí Serra i alguns grups de l’ IES Arraona. Hi van assistir aproximadament 300 persones entre els dos instituts.

L’espectacle va durar aproximadament 45 minuts

A l’obra hi havia dues nacionalitats diferents. Els nassos rojos i els nassos verds:  els nassos rojos volien eliminar els nassos verds. Hi havia una altra ciutat, els nassos blaus, que al principi també van ser amics dels nassos rojos però al final també van acabar en guerra.

El senyor Fums no volia que treballessin a la seva fàbrica els nassos verds perquè deia que la seva filla ”la fàbrica” no estava feliç i els treballadors deien que la fàbrica estava produint més que mai, però no els feia cas i al final els va fer fora de la seva fàbrica per tenir el nas verd.

Al final de l’obra es va veure que el senyor fums tenia el nas vermell, malgrat que se l’havia pintat de verd per fer veure que era innocent.

Albert Marinel.lo Sales, 3a42

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: