Espanya va tenir un petit accident en la 55a edició d’Eurovisió

El dissabte passat es va celebrar la 55a edició d’Eurovisió 2010 que va tenir lloc a Oslo(Noruega). Daniel Diges va representar la seva cançó que té com a títol “Algo Pequeñito” en el festival com representació espanyola. Va ser una actuació extraordinària amb una gran interpretació, una gran coreografia i sobretot una gran escenografia. Això sí… per primera vegada a la història d’Eurovisió el representant d’Espanya va tenir un petit accident…

Aquest accident va ser degut a un espontani anomenat Jimmy Jump d’origen Sabadellenc, va perjudicar uns 20 segons del representant d’Eurovisió. Finalment la seguretat d’Eurovisió va expulsar aquest individu i Daniel va continuar com si res amb la seva cançó. Tot seguir TVE li van fer com una petita entrevista i Daniel Diges amb tot el seu bon sentit del humor va dir: “Le vi y pensé, este aquí sobra!”. La delegació d’Eurovisió va decidir que Espanya al final de totes les representacions de tots els països tornés a repetir la seva actuació. Finalment va repetir la seva actuació sense cap errada.Tot seguit es van fer les votacions i el resultat va ser de 68 punts amb el lloc 15è (fa molts anys que Espanya no obté aquesta magnífica puntuació).

Podem dir que aquest any ha sigut un festival amb un gran escenari, una gran quantitat de persones a l’estadi d’Arena, a Internet i sobretot amb una gran audiència en les diferents televisions internacionals del món. L’any que ve el festival es realitzarà en el país guanyador d’aquest any, Alemanya. Esperem tenir sort l’any que bé petitons!.

Ivan Rivera Ramos (3er eso)

Anuncis

1 comentari

  1. ivanitoo

    Jejej eaa que bien me ha quedado pequeñitos! 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: