La situació de les obres al Llano de Can Puiggener

A Can Puiggener hi ha una zona anomenada El Llano. Ara mateix en aquest barri estan fent moltes obres en gairebé tots els carrers. Els tipus d’obres que fan són, per exemple, ascensors, pisos, parcs, camps de futbol…

Els ascensors els comencen a fer, alguns els acaben i ja els utilitzen els veïns, però n’hi ha d’altres que a meitat de la feina s’aturen i els deixen allà plantats enmig del carrer. Diuen que fan parar els treballadors perquè no hi ha diners suficients per continuar construint-los.

On hi ha ara la Plaça d’Isabel Vilà, hi havia el camp de futbol del Llano, però el van traslladar i en el seu lloc van fer uns nous pisos i van deixar un terreny per fer-ne uns altres més tard. No fa molt van acabar el segon bloc de pisos, però ara no hi ha gent que vulgui comprar-los.

Han passat pocs anys des que van traslladar el camp de futbol, i ara tenen pensat traslladar-lo un altre cop a una part del Llano, anomenada La Clota.

Els que habiten la Clota no hi estan pas d’acord, ja que porten allà tota la vida, i alguns tenen més d’una propietat (tant cases com granges). Quan els deshabitin d’allà, si és que ho fan, els donaran un pis per casa seva i per cada propietat que tinguin de més, els donarien o un altre pis o una determinada quantitat de diners.

Vane Serrano 3A51

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: