Animals abandonats

Avui en dia l’abandonament de animals és molt habitual. Hi ha molts animals abandonats per tot el món ! Recullen 400 animals al dia. Quasi tots són cadells amb poques possibilitats de sobreviure, especialment gats ! Els cadells de gats són mes fràgils que els gossos, el 80 % dels gats abandonats abans del deslletament moren durant els tres primers mesos de vida, pels virus que agafen al carrer o als centres d’acollida d’animals abandonats.

Sobretot els abandonaments augmenten a l’estiu, i en el cas del gats augmenta el doble: perquè a l’estiu la gent abandona més els animals per anar-se’n de vacances.

Alguns cadells també es queden sense família d’adopció perquè la gent que busca un gat prefereixdemanar-lo als amics o a coneguts perquè és gratis, molta gent té gats sense les vacunes, encara així que és obligatori i es pensen que es pot tenir un gat sense gastar diners i sense preocupar-se d’ells *res ni mica.

La majoria es troben en caixes de cartró al mig del carrer, sota els vehicles o a les escombreries, també hi ha molts animals maltractats físicament. Per això hi ha molts animals maltractats que s’escapen de casa seva i tel’s pots trobar atropellats.

Saray Lobato (3a43) Gladys Barba (3a42) Cristina Cuenca (3a42)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: