Teatre Agustí Serra i Fontanet

Aquest tema es farà sobre el teatre de l’Agustí Serra i Fontanet.

Aquet curs també es fara l’activitat de teatre per als alumnes de l’ESO, Batxillerat i Cicles. Es una activitat extraescolar que es fa d’Octubre a Maig, són tres hores, un cop per setmana l’horari serà els dimarts de 17:30 a 20h del vespre desde el proper 19 d’octubre al gimnas . El taller es dirigit per professionals del teatre i experts de pedagogia teatral.

A partir de l’expressió, la comunicació, la relació, la cooperació, la participació, el joc creatiu, la capacitat d’organització i la responsabilitat… Creem un espectacle teatral, potenciem la llibertat individual i col·lectiva, qüestionemles imposicions i afavorim la participació i bon rotllo.

La presentació pública del taller, coordinada amb altres instituts. El moment de convertir el treball de tot el curs en l’essència del fet teatral: La representació. Serà un taller per aprendre tècniques d’expressió oral i corporal, per relacionar-se amb altres companys de diferents edats i amb la possibilitat de fer alguna representació sobre públic.

Saray Lobato (3a43), Cristina Cuenca (3a42), Gladys Barba (3a42)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: