El claustre de l’Agustí Serra vota no al projecte 1×1

El projecte informàtic 1X1, és a dir,  un ordinador-un alumne, consisteix en que es dóna un ordinador portàtil a cada alumne. La família ha de pagar una meitat del cost i aquest ordinador li serviria per tota l’etapa de l’ ESO i si l’ordinador es trenca o s’espatlla, se’n fa càrrec l’alumne.

Aquest projecte només implica als alumnes de primer i segon d’ESO, però no només utilitzarien ordinadors sinó llibres també. Es disposaria de 36 ordinadors per grup, o sigui que el professor també en tindria. El passat dimecres 19 de Gener es va fer una votació al claustre per això del 1×1, ja que estaven de moment en igualtat l’opinió del professorat sobre si s’introduïa o no aquest projecte.

Els professors van estar parlant al claustre de l’Institut Agustí Serra i hi havia un terç que votaven que sí i un altre terç que deia que no, i el altres no sabien què era el millor i van estar parlant i van acordar que aquest any de moment no s’introduïen ordinadors a l’institut i si el govern els feia una proposta l’any que ve, tornarien a parlar a veure què acordaven.

Sergio Platero Palomar 3A42

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: