Com educaré els meus fills (entengueu-ho a l’inrevés)

Els gitanos provenim de l’índia i ara estem a tot el món emprenyant a la gent. Com a totes les races, n’hi ha de pobres i de rics, uns que es guanyen la vida venent droga i d’altres que se la guanyen de bona manera, com per exemple, atracant una farmàcia.

Als gitanos se’ls coneix perquè canten molt bé, encara que alguns se’n riuen dient que sembla que estem plorant,  perquè són així de burros. També se’ls coneix per la seva forma de parlar que és molt maca, per cert.

Són llestos perquè no van al col·legi, encara que hi ha algunes excepcions com jo que creuen que podran ser algú en aquesta vida, encara que en realitat no donen un pal a l’aigua. Però per no desanimar-los, millor és deixar-los que s’il·lusionin en va. Perquè jo sé que la meva professió serà corredor de “bosses” (del Dia).

Tindré deu fills i els tindré d’esclaus a tots fent-me massatges als peus tot suats després  d’anar corrents pel món, al treball. Quan siguin petits els ensenyaré a escopir i a llençar malediccions a la gent. Així seran uns bons gitanos com Déu mana. També els ensenyaré a no canviar-se de calçotets en tres setmanes i a llençar pedres als gossos per espantar-los.

També els ensenyaré a robar cavalls i porcs per poder menjar, i a robar formatge a l’Alcampo, els compraré condons a cadascú amb la condició que em portin a mi també algunes dones per poder “esmolar el llapis”. També els ensenyaré a conduir perquè quan vagin a robar cases no hagin de caminar.

(La foto és del ”Faliyo”, un exemple de “bon gitano”)

Nom: Francisco Córdoba

curs: 3a53

(Això no és per ficar-me amb els gitanos, ja que jo sóc gitano, sinó que és una idea que els ”paios” tenen dels gitanos: aii los revelaaaus)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: