Dos alumnes de l’Agustí Serra són els guanyadors del primer i segon premi David 2010

De quinze joves que es van presentar al concurs del Centre Metal·lúrgic de Sabadell, quatre d’ells van ser els guanyadors: un de l’Escola Industrial, dos de l’IES Agustí Serra i un altre de  l‘IES Palau Ausit de Ripollet, dos de grau superior i dos de grau mitjà.

Juan Manuel Soriano,  estudiant de l’IES Agustí Serra de grau mitjà, i Francisco Javier Onetti,  estudiant de l’IES Escola Industrial de grau superior, són els dos guanyadors  del primer premi de 2.000 euros.

Demetrio Alegre Martínez, de l’IES Agustí Serra, i en Xavier Díaz Martín, de l’IES Palau Ausit de Ripollet, tots dos van guanyar el segon premi de 1.000 euros.

Els quatre joves rebran un diploma per la seva participació, a l’assistència gratuïta dels cursos que organitza el Centre Metal·lúrgic i les Agrupacions (2011) i un any d’associació gratuïta a les Agrupacions.

Xerrada de David Meca

El lliurament dels premis va ser el dia 24 a les 19:30 en la seu del Centre Metal·lúrgic. Aquest dia el nedador sabadellenc David Meca, campió del món de llarga distància amb diploma en Economia, va fer la conferència “Swim nedant cap a la riba de l’èxit”.

La comissió de l’avaluació de mèrits estava formada per August Serra, Gabriel Torras i Montse Vilanova, representants del Centre Metal·lúrgic i Luís Salia i Josep Colomina, representants de les Agrupacions.

Amira El Hassouni i Keila Escobar.3a43

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: