El director de l’Agustí Serra participa en un debat per l’educació a Sabadell

El dimecres passat dia 16 de febrer, a les 18 hores, es va fer un debat  sobre l’educació amb l’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, i els promotors d’Educació i Formació María Isabel Martín, Manolo Robles -director de l’institut Agustí Serra-i Isabel Gracia. Tal i com ens va dir Manolo Robles, tractava del passat, present, i futur de l’ensenyament a Sabadell. Aquest debat de l’educació es va fer perquè hi ha professors  preocupats per l’educació dels seus alumnes.

Segons va explicar el director de l’institut, Manolo Robles, la reunió va anar força bé, i hi havia molta gent, i van convidar l’alcalde de Sabadell i hi va assistir. S’han fet moltes propostes, però encara falta decidir algunes coses, com algunes propostes d’aquí cara al futur.

A Sabadell es pretén ampliar les places d’escola bressol, concertant places amb les escoles bressol privades. Segons Manuel Bustos, això es farà segurament així perquè cal trobar solucions a la demanda i no es poden fer ara mateix tantes escoles bressol públiques com seria necessari.

Amira El Hassouni i Keila Escobar.3a43

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: