Jaume Roig, il·lustrador del conte “La iaia i la vila neta”, visita l’Aula d’Acollida de l’institut

Des de l’Aula d’Acollida s’està organitzant una representació de teatre de titelles basat en el conte publicat per PROMOCIÓ DE LA SALUT (Ajuntament de Sabadell) : LA IAIA I LA VILA NETA.

L’alumnat ha estat preparant l’actuació durant el curs i han elaborat ells mateixos l’escenari, els personatges, el vestuari i tots els complements necessaris per dur a terme l’ activitat.

El passat 29 d’abril van tenir la visita de l’ il·lustrador del conte, en JAUME ROIG GARAY, i van poder preguntar tots els dubtes i curiositats que tenien els alumnes sobre els dibuixos que surten al conte.

Van estar parlant sobre el contingut gràfic, tècniques de dibuix i pintura, com és la vida d’un dibuixant, les dificultats que troba, com es publica un conte (passar del dibuix a la il·lustració d’un llibre), com rectificar un dibuix un cop està acabat…

En general va ser una visita divertida, amena i molt propera, cosa que va fer que els nois i noies poguessin preguntar amb total llibertat.

Creiem que tant pel Jaume com pels alumnes va ser una entrevista profitosa i va permetre encara més implicació envers el treball que estan realitzant.

TEXT: Carolina

Vodpod videos no longer available.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: