La sèrie de “Phineas y Ferb”

Els creadors de Phineas y Ferb, van ser dos germans que es diuen: Dan Povenmire i Jeff “Swampy” Marsh. Dan Povenmire, també va escriure “Padre de familia”.

Ells dos, per fer Phineas y Ferb es van inspirar en quan eren petits i jugaven amb la imaginació, sense haver de entretenir-se amb videojocs, consoles…

Van tardar molt poc en fer la sèrie (2 mesos), el que més els va costar fer va ser vendre la sèrie. La van crear el 1933, però van haver d’esperar 13 anys perquè es fes a la televisió.

Les escenes són sempre a l’estiu,  es tracta de: Phineas i Ferb són dos germans que viuen en companyia de la seva germana gran Candace i els seus pares (Lynda i Lawrence). Viuen a Danville (Estats Units). Cada dia els dos germans busquen una idea meravellosa per fer i divertir-se. Candace sempre vol que la seva mare trobi a Phineas i Ferb fent les entremeliadures i que els castiguin, però mai ho aconsegueix. Perry és la mascota de la família, en realitat és un detectiu secret (Agente P), que intenta evitar els malvats plans del Doctor Doofenshmirtz.

Alba Rubio 3A

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: