La Nova pel·lícula XP3D experimenta la por

Ara explicarem una breu síntesi de la pel·lícula xp3d. Són 6 estudiants de medicina de la universitat i el professor de la universitat  li diu que estan suspesos per tot el curs. Llavors la protagonista li diu: “i si fem una investigació per demostrar que els fantasmes i les coses paranormals no existeixen sinó que són idees psicològiques?”

El professor respon: “haureu de tornar tots igual que us n’aneu, sans i estalvis. Diuen que el metge del poble va matar tots els ciutadans del poble i després es va matar ell mateix i diuen que encara segueix matant a persones que van allà de visita o a explorar”.

La protagonista diu : “ha ha ha ha…! Tot això són supesticions! Ja ho veurà:  accepto la proposta, però  ja veurà com tornem tots sense que ens hagi passat res.

Aquesta és la síntesi… Què passarà??  ………… Hahahaha!!!

Vaig anar a veure aquesta pel·lícula i va ser molt terrorífica. Els punts claus estan en els personatges que són : Amaia Salamanca, Maxi Iglesias, El Culebra, Ursula Cobertó i a un que li diuen friki.

És una pel·lícula feta en un poble antic i deshabitat però la cosa és que no se sap per què algú mata si al poble no queda ningú. És la millor pel·lícula de por que he vist: es pateix por de veritat.

belen s., 3r ESO

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: