El te marroquí

Com es prepara un te marroquí?

Primer col·loquem una tetera i després una cullerada de te, sucre i aigua bullida. Repeteix el procediment i després afegeix la menta. Omplem la tetera d’aigua calenta suma el sucre a gust de la persona. Després retira del foc i serveix deixant caure el te des de dalt per airejar, llevar-li l’acidesa i fer que formi escuma.

Cultura del te en el Marroc

La tradició s’ha estès al llarg del Nord d’Àfrica (zona del Magrib), parts del Sàhara, i el sud d’Espanya. El te ocupa un lloc molt important en la cultura del Marroc i és considerat una expressió artística. Se sol servir, per regla general, abans i després dels àpats. I es prepara a qualsevol hora del dia i la nit.

ingredients:
– Te verd de fulles fines
– menta
– sucre

Cultura del te en el marroc l’hem tret de:

Viquipèdia

El gran chef

La foto

Soukaina Aluahrani i Ikram Elamrani 3D ESO

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: