Shambhala, nova atracció de Port Aventura

Port Aventura va inaugurar el dia 12 de maig una nova atracció anomenada Shambhala. Aquesta atracció consta de 76 metres d’alçada, que és el que la fa especial. Ha batut tres rècords europeus; és l’atracció més alta de tota Europa, és l’atracció amb la caiguda més llarga d’Europa (té 78 metres), i el seu hypercoaster és el més ràpid d’Europa (la primera baixada arriba els 134 km/h). Té una durada de 3 minuts i mig aproximadament.

Construir-la va costar 25.000.000 €, i van trigar més de 9 mesos a treballar en la seva construcció.

Des de la seva obertura al 1995, Port Aventura ha invertit més de 900.000.000€. I Shambhala és la major aposta en una atracció mai feta en la seva història.

Artur Mas, el president de la Generalitat, va inaugurar aquesta atracció, amb el president de Port Aventura Antoni Massanell, el conseller d’Economía Andreu Mas-Colell, el secretari de Govern Germà Gordó, el delegat de la Generalitat en el Camp de Tarragona Quim Nin, el subdelegat del Govern Jordi Sierra i els alcaldes de Salou, Pere Granados, i Vila-seca, Josep Poblet, entre d’altres autoritats.

Jo vaig pujar-hi i crec que és divertida, però només té d’emocionant les bones baixades que han posat. En comparació amb el Dragon Khan, prefereixo el Dragon Khan. Perquè té moltes més baixades i moviments, es posa bocavall, etc. Quan vaig anar-hi, no sé si era només aquell dia, però Dragon Khan tenia més cua que el nou Shambhala. A mi personalment m’agrada moltíssim el Dragon Khan des que sóc petita, i el vaig provar fa 3 anys.

 

Mar Serrulla 3B.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: