L’evolució de la Playstation

La PlayStation va néixer després de la ruptura de l’acord que mantenien Sony amb Nintendo. L’acord consistia que Sony desenvoluparia el CD-ROM de la nova consola de Nintendo, però Nintendo en veure el poc èxit del Sega CD i altres consoles amb CDS va decidir no continuar amb l’acord. Sony no es trobava d’acord amb Nintendo i va decidir continuar amb el projecte per separat. Així va néixer la PlayStation 1 que va ser llançada a la venda el 3 de desembre de 1994 a Japò i el 26 de setembre de 1995 a Estats Units.
PLAYSTATION 2: L’abril de 1999 ja es rumorejava sobre la possible sortida d’una nova PlayStation. El llançament oficial va ser el 4 de març del 2000 a Japó, i el 26 d’octubre del 2000 a Estats Units. Com es sabia que les unitats dels locals s’anaven a esgotar ràpidament Sony va donar la possibilitat de comprar-la mitjançant el lloc eBay, no obstant això els compradors no van dubtar a comprar-la pagant fins als 1000 dòlars. Era molt cara i poques persones tenien la seva PS2 a casa.
PLAYSTATION 3: Es va planejar inicialment que tingués dos ports HDMI, tres ports Ethernet i sis ports de USB, encara que això va ser reduït a un port de HDMI, un port Ethernet i quatre ports USB, per retallar costos. Van anunciar que existirien dues configuracions de la consola, de 60 GB i 20 GB, costant respectivament 599 € / 599 $ i 499 € / 499 $.
Ken Kutaragi, exresponsable de la divisió de videojocs de Sony, considerat el pare de la PlayStation, li va augurar una vida de 10 anys a la PlayStation 3.

Cristian Ramírez i Edgar Martínez

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: