Metin 2, un joc online

Els principals objectius són acabar amb totes les pedres Metin i ser un gran duelista per intentar ser el millor duelista del joc. Per aconseguir-ho has de pujar de nivell, per enfortir les habilitats de cada personatge, i reunir Yang (Nom de la moneda utilitzada en el joc) i equip que et permetin millorar l’armament, també pots comprar “coins” a la pàgina oficial de Metin2 i comprar armadures, armes, escuts, etc, olímpiques o èpiques .. Ambdós aspectes requereixen dedicació i paciència. Pujar de nivell és un testimoni del domini que exerceix el jugador sobre l’entorn, la qual cosa s’aconsegueix matant gran varietat de monstres, destruint pedres Metin i realitzant les missions que els NPC (non-player character) t’encomanen, aconseguint obtenir l’experiència que es necessita per anivellar, a més d’or, armament, materials per a efectuar millores, llibres, manuals i pedres amb efectes especials sobre armes i armadures.

Ens trobem a l’Extrem Orient medieval, en el continent només governa l’Imperi Taeh-was. La gent vivia en pau, però aquesta va ser corrompuda per la caiguda de les pedres Metin enviades pel rei-dimoni que habita a la torre demoníaca localitzada en el centre de l’imperi. Aquestes pedres mataven i transformaven als animals, molta gent morta torna transformada per la plaga convertint-se en no-morts, les collites no prosperen i la sequera i la fam s’acarnissa amb els habitants de l’imperi sense distinció de classes. L’imperi acaba per col · lapsar i dividir en tres regnes a la vora del continent. Al centre, on va caure la pedra Metin més gran, és ara una zona habitada pels pitjors monstres al centre del qual s’hagi la torre Dimoni.

Quan comences has de matar uns quants gossos per pujar al nivell 2, quan arribes has de anar a visitar al Guardià de la Ciutat perquè et mani missions per aconseguir experiència i pujar de nivell. Pots canviar de ciutats, mitjançant portals i els monstres van ser més forts i més grans i et donen mes experiència. També es pot “levear”, si ets “baix nivell” fas un grup amb algun amic que sigui un nivell alt i el va matant i l’experiència va per tots dos i puges molt més ràpid.

Font: Wikipedia http://es.wikipedia.org/wiki/Metin2

Pau Cayuela

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: