El Diari Digital de l’institut bat el rècord de visites el mes de maig

Aquest any el Diari Digital ha millorat i es nota a les estadístiques.

La  idea de publicar fotos i vídeos dels alumnes i diferents esdeveniments ha fet que els alumnes s’interessin més pel nostres treballs. Al mes de setembre d’aquest any solament va obtenir 171 visites i des del mes de novembre va començar a pujar fins arribar a les 2.627 el mes de maig, en total son més de 12.000 visites durant el curs, a falta d’unes setmanes perquè acabi.

Aquest any el Diari, a part de guanyar lectors, també ha quedat finalista del concurs Edublogs que premien l’esforç i l’expressivitat dels alumnes i els professors. Cada vegada visita més gent el Diari, i no solament alumnes sinó també professors,  altres treballadors de l’institut i fins i tot gent d’altres instituts.

Les pàgines més visitades han estat els diferents àlbums de fotos de les activitats esportives i l’àlbum de la castanyada. També alguns vídeos i la notícia més visitada ha sigut l’entrevista al conserge Albert entre altres, com la informació de les activitats de la castanyada i la de la visita dels alumnes del Diari Digital a la redacció de Vilaweb.

Al gràfic podem veure l’evolució de les visites per mesos des del setembre al maig de 2010 (podeu clicar-lo per ampliar).

Camila Vera 3a42

2 comentaris

  1. ivanitoo

    Esta clarisimo que somos unos campeones! 🙂

    • camilaa03

      esta claroo xdd

Deixa un comentari